Довга рука Москви? Білл О`Райлі більше не з 21st Century Fox

Мегажурналіст, який назвав Путіна вбивцею, залишився без роботи.

Вчора керівництво корпорації 21st Century Fox зробило гучну заяву про припиннення співпраці з журналістом Fox News Біллом О'Райлі, повідомляють "Патріоти України". Він відомий тим, що під час інтерв'ю з Дональдом Трампом назвав президента Росії Володимира Путіна вбивцею.

Причина такого рішення - нібито звинувачення О'Райлі в домаганнях сексуального характеру. О'Райлі впевнений, що став жертвою нападок за свою популярність. Адвоката О'Райлі каже: проти телеведучого розгорнули "брутальну кампанію", ніби він убив когось.

Нагадаємо, що раніше п'ять жінок, які звинувачували відомого тележурналіста у секс-домаганнях, отримали від нього або телеканалу $13 млн за згоду не розголошувати публічно обставин справи.





Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Конотопський мер: Медведчуківці фактично готували створення "Сумської народної республіки"

понеділок, 1 травень 2017, 14:10

Мер Конотопа Артем Семенихін стверджує: на заході "Українського вибору" колишня керівниця Держархіву пані Гінзбург роздавала гроші присутнім прямо з величезного рюкзака. Мер Конотопа Артем Семенихін, який власноруч розігнав акцію "Українського вибору",...

Операція "Вісла": Етнічна чистка - так, військовий злочин - напевне, але не геноцид

понеділок, 1 травень 2017, 13:20

Комуністична влада Польщі не погидували назвати депортацію "остаточним віирішенням української проблеми", вживши нацистський евфемізм, що позначав Голокост. Напередодні 70-річчя операції «Вісла» ТСН.ua спільно з Українським інститутом пам'яті опублікув...